Nová dimenze pro nejvyšší úroveň komforntního spánku na matracícjh ze švýcarských pěn Avant O2 A EvoPore HRC

Nová dimenze pro nejvyšší úroveň komforntního 

spánku na matracích ze švýcarských pěn Avant O2 A EvoPore HRC

 

Firma Materasso přináší na Český a Slovenský trh nový mezník v historii technologie výroby pěn – exkluzivní pěny AVENTO2 a EvoPoreHRC od švýcarského výrobce Foam Partner. Jsou to velice inovativní pěny, které posouvají vývoj u studených pěn mílovými kroky kupředu.

 

 

 AVENTO 2  - věda se setkává s přírodou, matrace z Materiálu AventO 2 je rafinovaná z byliny levandule ze švýcarské alpské přírody – a navozuje pocit čistoty a pohody těla a duše.

 

Pěna AVENTO2 zůstává stále stabilní a pružná. Struktura otevřených pórů(buňek) je prodyšná a pružná a přírodní látky podporují regenerační spánek. Po spánku na AVENTO 2 matracích se budete probouzet ráno uvolnění a svěží.

Největší výhody AVENTO 2 jsou:

-          Dynamická, vysoce elastická a stabilní pěna

-          Ve spánku se budete cítit uvolnění

-          Dlouhá životnost díky prvotřídnímu klimatu a konzistenci matrace

-          Teplotní regulace

-          Splňuje nejvyšší standardy kvality

 

 

 

Dokonce i staří Římané věděli, že levandule je dobrá pro osobní pohodu a relaxaci a nyní FoamPartner přivedl tuto znalost do nových spojitostí. Pomocí inovativního technologického procesu smíšení pórů Evo 2 jako základu, a přidáním rafinované přírodní levandule a dalších bylin, byl vytvořen výjimečný materiál pro moderní matrace.

 

 

 

EvoPoreHRC (High Resilience Climate). Vlastnosti této pěny zachovávají svou vynikající stabilitu materiálu a podporu funkčnosti během noci. Revoluční, vysoce elastické smíšení pórů je až o 40 procent více stabilnější než běžné studené nebo latexové pěny.

 

 

Matrace s pěnou EvoPoreHRC mají anatomicky správnou podporu a také zmírňují tlak na páteř a svalstvo. Spánek na matraci s EvoPoreHRC vám zajistí v posteli příjemné klima a umožní vám zažít pocit odpočinku a uvolnění.

Největší výhody EvoPoreHRC jsou:

-          Nejvyšší úroveň stability a podpory těla v průběhu noci

-          Teplota a vlhkost, která se reguluje

-          Vysoká úroveň pružnosti pro přesnou anatomickou podporu

-          Dlouhá životnost díky prvotřídnímu klimatu a konzistenci matrace

 

 

 

 Vlhkost a teplota produkovaná lidským tělem narušují vlastnosti standardních pěn. Mají negativní vliv na klima v matracích a v důsledku působení vlhka, tepla a vysokého tlaku dochází ke změknutí pěny. Toto má negativní dopad na funkčnost matrace. Pružnost, a tím i schopnost správného kopírování, je u standardních materiálů výrazně nižší, což způsobuje pocit nepohodlí. Výsledkem je zmenšující se opora páteře a celého těla, což zpomaluje uvolnění svalového napětí.

 

 EvoPoreHRC - lehká, pevná, pružná, vyrobena z méně surovin než běžné standardní pěny a je tedy šetrná k životnímu prostředí.

 

Na Český trh tyto pěny Avant02 a EvoPore HRC dodává exklusivně firma Materasso.

Zejména modely matrací Swiss Magic a Swiss Dream představují světovou špičku ve zdravotních matracích.

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.