Matrace z opravdové přírodní pěny Biogreen a Viscogreen

 

 

Biogreen – na této pěně se ukazuje, že spojení nejmodernějších technologií a obnovitelných přírodních zdrojů je možné i v oblasti výroby matrací. Toto spojení šetří náš ekosystém a zároveň přináší i kus přírody do našich ložnic. Suroviny vyráběné z ropy jsou v této pěně nahrazeny přírodním materiálem-ricinovým olejem, který je už léta využíván ve farmacii.

 

Pěna Biogreen je napuštěna výtažkem z Aloe Vera, který přirozeně zvyšuje hygienu matrace. Zároveň dodává matraci charakteristické aroma.

 

Biogreen pěna používaná firmou Materasso je jediným originálem na trhu s garantovaným materiálovým složením s použitím přírodní složky ve formě ricinového oleje a mikrokapslemi Aloe vera. Tato pěna se vyznačuje specifickou mramorovou strukturou. V poslední době se na trhu doslova roztrhl pytel s matracemi disponujícími označením BIO, NATUR apod. Mnohdy se jedná o matrace vyrobené z pěn nejasného původu, bez deklarovaných parametrů a složení o obsahu přírodní (bio, natur…) složky nemluvě.

 

Jen v případě pěny Biogreen máte jistotu dlouhé životnosti , tvarové stálosti , vysoké elasticity, potažmo pak kvalitního spánku. To vše při zatížitelnosti až do 170 kg a garancí až 5 let.

 

Viscogreen je viskoelastická (líná, paměťová) pěna s příměsí ricinového oleje. V porovnání s klasickou viskoelastickou pěnou je komfortnější a šetrnější k životnímu prostředí. Viscogreen se svou jedinečnou tvarovatelností lépe reaguje na změny teploty a tlaku, čímž se rychleji přizpůsobuje změnám polohy těla během spánku. Matrace z tohoto materiálu mají výborné regenerační a antibakteriální vlastnosti.

 

Kvalita uvedených přírodních pěn Biogreen a Viscogreen je zaručena nejen přísnou certifikací výrobce (viz. níže) ale i ověřena dlouholetým používáním v matracích.

Firma Materasso je výhradním dovozcem pěny Biogreen do České a Slovenské republiky.

 

Kvalita této pěny je dostatečně ověřena i praktickým užíváním našich zákazníků, neboť firma Materasso  tyto materiály do svých matrací požívá již mnoho let.

 

Pěna Biogreen je základem matrací:

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.