Matrace MAGNIFLEX

Přemýšlíte o matraci???

Zamyslete se...

Zde najdete pár informací, které by Vás mohly zajímat.

Certifikace

Etické principy společnosti Magniflex umožnily získat pro výrobu zdravotních matrací a polštářů nejdůležitější mezinárodní certifikáty garantující kvalitu. Přístup založený na hluboké úctě k přírodě a lidskému zdraví je základním faktorem úspěchu společnosti Magniflex. Stala se první italskou společností vyrábějící kvalitní pěnové matrace v souladu s nejnáročnějšími ekologickými požadavky.

Získané certifikáty

Společnost Magniflex používá při výrobě svých produktů jen ty nejkvalitnější materiály certifikované předními evropskými testovacími laboratořemi ve spolupráci s AJA, UKAS, LGA a Dupont. Komponenty jsou testovány na hořlavost a certifikovány podle národních norem a předpisů. Navíc jsou všechny produkty testovány a certifikovány na základě zkoušky Oeko-Tex, která zaručuje nepřítomnost alergenních látek a absenci škodlivých látek, které mohou ohrožovat zdraví. Kvalitu materiálů používaných při výrobě certifikuje TUV. Provádíme také konečnou zdravotní úpravu všech potahových látek, která zabraňuje množení bakterií, roztočů a plísní.

Společnost Magniflex je certifikovaná podle normy BS EN ISO 9001:2000.

Zdravotní matrace a polštáře se sníženou sazbou DPH Zdravotní antidekubitní matrace a polštáře snižující riziko proleženin s nejvyšší zdravotní certifikací Medical Device Class 1 (Antidecubitus Static Mattress), která je platná na celém území Evropské unie. Tato certifikace umožňuje v České republice nákup matrací a polštářů s 15% DPH jako zdravotní produkt 1. kategorie.

 

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.